de referentie voor interieurinrichting in regio Lendelede

Alle trends binnen het stijlvol wonen worden nauwkeurig opgevolgd en er wordt elk seizoen een selectie gemaakt van bijzondere sfeermakers: elegante bijzettafeltjes, monumentale kapstokken, tijdloze keramiek, kussens, opbergers, plaids, schilderijen, sculpturen, spiegels, tapijten, vazen,… In de showroom kan je de materialen voelen en hun uitstraling ervaren. Ook voor kleuradvies en combinatiemogelijkheden van de decoratieartikelen staat Caroline Coopman u graag bij.
foto15
Van cosy tot minimalistisch, landelijk tot modern, Scandinavisch tot Oosters, hun jarenlange ervaring met interieurinrichting brengt de gewilde sfeer in huis. Caroline Coopman kan voor jou een totaalinrichting zorgeloos uitvoeren, maar ook voor kleinere designprojectjes begeleiden ze jou met raad en daad: de babykamer inrichten, heropfrissen van de woonkamer, inrichten van een loungehoek, of een accentmuur behangen of schilderen.

interieurwinkel voor regio Lendelede

Je vindt de interieurwinkel in Ingelmunster en hoort tevreden klanten uit Lendelede en omgeving.

gordijnen en raamdecoratie

Je kan er terecht voor stijladvies en een uitgebreid assortiment gordijnen en raamdecoratie.

behang & verf

Ze hebben een uitstekend team gemotiveerde monteurs, schilders en behangers om de decoratiewerken uit te voeren. Je kan verschillende soorten en kleuren behangpapier gaan bezichtigen in de showroom.

alles in huis om sfeer te scheppen


Binnenhuisinrichting wordt altijd op maat voorzien. Op maat van de contouren en het karakter van jouw woning, op maat van jouw levensstijl en smaak. Interieurstyliste Coopman Caroline staat jou, bij het (her)inrichten van jouw woning, bij. Er wordt gestart met een eerste kennismakingsgesprek ter plaatse, er wordt gekeken welke kleurencombinaties passen in uw interieur, om zo tot de wow factor en de stijl van jouw dromen te komen.
foto12