foto28

meer dan een schildersbedrijf

Interieurdecoratie Caroline Coopman staat ook als ervaren schildersbedrijf met naam en faam bekend in de wijde omgeving van Ingelmunster. Hun schildersteam beheerst verschillende decoratieve technieken.
Er wordt telkens werk gemaakt van een degelijke voorbereiding van de uit te voeren schilderswerken. Alle niet te schilderen vlakken worden vakkundig afgeplakt, het schrijnwerk, de muren of plafonds worden grondig voorbereid op de verflaag die volgt. Een goede ondergrond bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat! Oneffenheden worden aangepakt, gaatjes opgevuld, er wordt geschuurd en geprimed waar nodig. Bij Caroline Coopman beschikken ze over spuitmachines om ook moeilijk te beschilderen ondergronden of plafonds efficiënt te overschilderen.
Als aannemer schilderwerken vind je bij Interieurdecoratie Caroline Coopman één aanspreekpunt voor jouw decoratieproject of afwerking van de nieuwbouw in de regio Ardooie, Izegem, Ingelmunster, Kortrijk, Meulebeke, Roeselare, Waregem,…

binnenschilderwerken

Bij Carloline Coopman verven ze muren en plafonds, sierlijsten en plinten, ze lakken ook deuren en trappen. Bij een gedeeltelijke restyling of een volledige make-over van jouw woning schilderen ze ook de meubels of keukenkastjes die je graag wil behouden.

buitenschilderwerken

Laat ze jouw gevel schilderen en maak van jouw façade het visitekaartje dat jouw zaak verdient.

laat u inspireren

Heb je een design of verfeffect voor ogen? Ze helpen jou met de technische ondersteuning en de keuze van de juiste verf om die uitstraling te bekomen.
Al een stijl in gedachten, maar nog geen kleur gekozen? Laat Caroline Coopman jou inspireren met kleur-en verfadvies en geef cachet aan jouw interieur. Maak een afspraak bij jou thuis of in de showroom, voor schildersadvies op maat.