Advies en plaatsing van raamdecoratie, gordijnen & overgordijnen in regio Ardooie

De keuze in design en gebruiksgemak van raamdecoratie is enorm: van moderne plissé- duette- of shadesgordijnen tot horizontale jaloezieën in hout en aluminium, rolgordijnen, verticale jaloezieën, optrekstores, vlakgordijnen, zonwering en overgordijnen. Interieurdecoratie Caroline Coopman vergemakkelijkt uw keuze hierin en heeft tal van referenties in Ardooie en Koolskamp.

Ben je op zoek naar stijlvolle binnenzonwering, compleet verduisterende slaapkamergordijnen of een raamsticker om inkijk te beperken? In Ingelmunster kun je in de showroom de stalen raamdecoratie bezichtigen, bedieningssystemen uittesten en gordijnen kant en klaar kopen. De opmeting gebeurt, indien gewenst, ter plaatse in Ardooie.

het kleur en patroon van de gordijnen

Het patroon en kleurenpalet van de gordijnstof, de ophanging en roedes, hebben visueel hun effect. Ook onzichtbare kenmerken bepalen welke stemming de gordijnen opwekken.

het omgevingseffect van de raamdecoratie

Bij Interieurdecoratie Caroline Coopman informeren ze jou niet alleen met kleur en stijladvies, maar ook over het effect van de raamdecoratie op de akoestiek, het binnenhuisklimaat en het ruimtegevoel.

de bevestiging van de stores en jaloezieën

De bevestigingsmogelijkheden worden samen bekeken, ook de oriëntatie van de vensters en hoe je de ruimte gebruikt. Daarvoor komen ze graag ter plaatse in Ardooie.

uitgebreid aanbod op maat

Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt, mede door hun jarenlange ervaring, dé raamdecoratie in lijn met jouw persoonlijke smaak en het karakter van uw woning geadviseerd. Voor grote én kleine ramen kun je bij Caroline Coopman gordijnen op maat laten maken. De ramen worden correct opgemeten en de gordijnen, jaloezieën of stores worden vakkundig gemonteerd.